Kontakta en veterinär nära Väderstad för behandling

​Det är aldrig roligt när ens fyrbenta vänner mår dåligt, speciellt då de inte kan säga vad som är fel. Oftast visar de på något sätt var de har ont men ibland är det klurigare att hitta orsaken bakom smärtan. Det kan ibland vara ett medfött fel eller en skada som djuren har pådragit sig under sin utevistelse. En bra veterinär nära Väderstad är Smådjurskliniken Tranås AB som kan hjälpa både små- och stora djur. I vanliga fall brukar man själv få åka in till akuten eller veterinärkliniken med djuret men hos Smådjurskliniken Tranås AB kan veterinären även komma till dig.

Gäller det större djur som häst och klövdjur kan det ibland vara svårt att få in djuret i transport, vilket gör att en ambulerande veterinär underlättar för djurägaren. På så sätt befinner sig djuret i sin hemmiljö medan undersökning och medicinering pågår.

Öppettider och arbetsområden

Basen för veterinärkliniken är i Tranås vilket gör att fall som behöver akutservice i närliggande kommuner och städer som Väderstad, Eksjö, Mjölby och många fler i Småland​​ är välkomna så länge det inte är allt för långt bort. För att leverera bästa möjliga service och hjälp kan ni enkelt nå dem via telefon, mail eller genom att gå in på deras hemsida för att läsa mer om hur du kan ta kontakt med dem. ​Vid obesvarat samtal rekommenderas att lämna ett meddelande på telefonen där man nämner namn och telefonnummer. På hemsidan går det även att se vilka områden som gäller för veterinärbesök.